TED Ambassadors’ projesi kapsamında TED Kocaeli Koleji’ne ziyaret gerçekleştirildi!

TED Kocaeli

TED üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği dördüncü sınıf öğrencilerimiz Kübra İler ve Fatma Nur Gürbüz Türk Eğitim Derneği ve TED Üniversitesi ortak çalışmasıyla yürütülen ‘TED Ambassadors’ projesi kapsamında 16-17 Mayıs 2022 tarihlerinde TED Kocaeli Koleji’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Oryantasyon programı ile başlayarak 2 gün boyunca okulda ders gözlemi, ders planı hazırlanması, ders anlatımı, sınav gözetmenliği, soru hazırlama, zümre toplantısına katılma ve örnek durum çalışmaları üzerinde tartışma gibi birbirinden farklı görevler yapan öğrencilerimiz TED kolejleri ekosistemini, çalışma disiplin ve düzenini daha yakından tanıma fırsatı buldular. TED Kocaeli Koleji müdür ve müdür yardımcısı, matematik zümresi başta olmak üzere diğer tüm zümrelere ve okul görevlilerine misafirperverlikleri ve üst düzey ilgileri için çok teşekkür ediyoruz.