Matematik Eğitimi Erasmus Tanıtım Toplantısı

Tarih:  -

Başlangıç Zamanı:  Starting Time 08:00 am ~ 09:00 am

Konum:  Zoom

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı, kurulduğundan beri öğretmen adaylarını Erasmus Programı çerçevesinde Avrupa’daki çeşitli üniversitelerle buluşturmaktadır. Bu amaçla, TEDÜ Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından 01 Aralık günü 20.00-21.00 saatleri arasında Zoom üzerinden İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı öğrencilerine bir Erasmus Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir. Bu bilgilendirme toplantısında Dr. Elçin Emre Akdoğan Erasmus Programına başvuru koşulları ile ilgili bilgi verecek, arkasından Erasmus programını henüz tamamlamış öğretmen adaylarımızdan Nizam Armağan ve şu anda Erasmus öğrenimine devam eden Türkü Yıldırım ve Aybüke Zeliha Özdemir deneyimlerini bizimle paylaşacaktır.