MEET-UP’22 buluşmasının ikincisi TED Üniversitesi’nde gerçekleşti!

MEET

ODTÜ BİLTEMM Merkezi, TEDÜ Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, MATHS-UP öğrenci topluluğu ve Matematik Gazetesi olmak üzere dört farklı kurumun ve bağımsız matematik öğretmenlerinin bir araya gelerek düzenledikleri Matematik Eğitimi Etkileşim Topluluğu Ulusal Paylaşım (MEET-UP’22) buluşmasının ikincisi, 48 sunum/atölye ve 500’e yakın katılımcı ile TED Üniversitesi kampüsünde 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü gerçekleştirildi.
Dr. Erdinç Çakıroğlu’nun MEET-UP 102 açılış dersi konuşmaları ile başlayan program, ülkenin dört bir yanından gelen matematik öğretmenleri, akademisyenler ve öğretmen adaylarının sunumları ve atölyeleri ile devam etti.  Etkinlik kapsamında, TEDÜ ve ODTÜ öğretmen adayları çim alanda ortaokul öğrencilerine yönelik matematik etkinlikleri düzenlediler. Kapanış konuşmalarının ardından tüm katılımcılar etkinliğimizden memnun ayrıldılar.  Sponsorlarımız olan Aydın Yayınları, Miray Yayınları, Golden Reklam Matbaa, VİZETEK Yayıncılığa da katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

MEET-UP 22

Meet