İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencilerimizin lisans öğrencimiz Sevim Berhiv Acay yürütücülüğünde TÜBİTAK 2209 Projesi kabul edildi!

""

Üniversitemiz İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı öğrencilerinden Sevim Berhiv Acay’ın yürütücüsü ve Dr. Öğr. Üyesi Elçin Emre Akdoğan’ın danışmanı olduğu, Eda Kemerli ve Gökçe Ursavaş’ın ise araştırmacıları arasında yer aldığı «Yapay Zeka Entegrasyonu ile ilgili Matematik Öğretmen Adaylarının Teknolojik Pedagojik Alan Bilgilerinin İncelenmesi: Sanal Gerçeklik Destekli Disiplinlerarası Bir Yaklaşım» başlıklı TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 Yılı 1.Dönem çağrısı kapsamında tarafından desteklenmeye layık görülmüştür.