İlköğretim Matematik Öğretmenliği Lisans Programımız EPDAD Tarafından Akredite Edildi!

akreditasyon

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Lisans programımızın Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Eğitim Fakülteleri için yetkilendirilmiş tek resmi kuruluş olan Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından akredite edildiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

EPDAD tarafından yapılan kapsamlı değerlendirme sürecinde İlköğretim Matematik Öğretmenliği lisans programımızın, yüksek kalite standartlarına uygunluğunu kanıtlayarak değerlendirme ve akreditasyon alanında kurum tarafından verilen en yüksek düzeydeki değerlendirme derecesini almasından dolayı gururluyuz. Bu başarıda emeği geçen tüm akademik kadromuza ve destekçilerimize içten teşekkürlerimizi sunarız.