İlköğretim Matematik Öğretmenliği dördüncü sınıf öğrencilerimiz TED Ankara Koleji’nde!

Tarih:  Date -

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı dördüncü sınıf öğrencilerimiz EDUC 404 Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü TED Ankara Koleji’ne alan gezisi yaptılar. Gezi kapsamında ilk olarak TED Ankara Koleji ortaokul müdürü Yılmaz Bal ve matematik zümresi başkanı Elif Toksöz Topçu TED Ankara Koleji hakkında bilgi verdi ve öğretmen adaylarımızın sorularını cevapladırlar. Ardından, öğretmen adaylarımız, matematik zümre odasını, matematik laboratuvarını, sınıfları, TEDnokenti, spor tesislerini, planetaryumu ve 7D sınıfını gözlemleme ve deneyimleme fırsatı buldular. Başta TED Ankara Koleji ortaokul müdürü Yılmaz Bal ve matematik zümresi başkanı Elif Toksöz olmak üzere TED Ankara Koleji'ne nazik misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.