EDUC 404 Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında ABC Okulları ve Ahmet Vefik Paşa Ortaokulu’nda öğretmenlik uygulaması deneyimi

öğretmenlik uygulaması

TED Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencilerimiz, EDUC 404 Öğretmenlik Uygulaması I- II dersleri kapsamında ABC Okulları ve Ahmet Vefik Paşa Ortaokulu’nda öğretmenlik uygulaması deneyimi yaşadılar.

12 haftalık bu süreçte öğretmen adaylarımız, bulundukları uygulama okullarında ders ve okul gözleminde bulunma, farklı sınıf düzeylerinde ders anlatımı yapma ve soru çözme, ders kitaplarını değerlendirebilme, sınav gözlemi ve ölçme değerlendirme yapabilme ve öğrencilerle bir arada bulunma fırsatını elde ettiler.

Uygulama okullarındaki öğretmenlerimize, danışman hocalarımız Dr. Çiğdem Alkaş Ulusoy ve Dr. Zerrin Toker’e ve öğretmen adaylarımıza tüm emekleri için teşekkür ederiz.