Yeni İlköğretim Matematik Öğretmenliği Öğretim Programı Çalışmaları Kapsamında Paydaş Görüşmeleri Tamamlandı!

TEDU Eğitim Fakültesi, Yükseköğretim Kurulu’nun yetki devri kapsamında öğretmen yetiştirme programları için yeni bir model geliştirme çalışmaları kapsamında, İlköğretim Matematik Öğretmenliği programı öğretim elemanları iç ve dış paydaşlarla olan görüşmelerini tamamlanmıştır.

11 Ocak 2021 Pazartesi günü öğretim üyelerimizle yapılan görüşme ile başlayan çalışmalar,  günü başlayan görüşmelerimiz 21 Ocak 2021 Perşembe günü öğretmen adaylarımızla yapılan görüşmelerle son bulmuştur. Bu toplantılarda  TED Ankara koleji öğretmenleri, Uygulama okulu öğretmenlerimiz, 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz ve anabilim dalı üyelerimizle ayrı ayrı paydaş görüşmeleri gerçekleştirilmiştir. Bu görüşmelerde TEDÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği programının değerlendirilmesi, iyi bir öğretmenin sahip olması gereken özellikler ve yeni programın içerikleri tartışılmıştır.