TED Okulları Matematik Öğretmenleri için Öğretim Materyali Geliştirme ve Kullanma Çalıştayı’nın 2. si gerçekleşti...

Fakültemiz, Matematik ve Fen Bilimleri Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Zerrin TOKER tarafından 17-18 Kasım 2018 tarihlerinde “TED Okulları Matematik Öğretmenleri İçin Öğretim Materyali Geliştirme ve Kullanma Çalıştayı-II” gerçekleştirildi. İlki 29-30 Eylül tarihlerinde farklı TED Okullarından öğretmenler ile gerçekleştirilen çalıştayın bu seferki katılımcıları TED Adana, TED Gaziantep, TED Hatay, TED Isparta, TED Karabük, TED Karadeniz Ereğli, TED Kuzey Kıbrıs, TED Mersin, TED Samsun, TED Şanlıurfa, TED Trabzon ve TED Zonguldak Kolejlerindendi.

TED Okulları Matematik Öğretmenleri için Öğretim Materyali Geliştirme ve Kullanma Çalıştayı’nın 3.sü 15-16 Aralık tarihlerinde TED Aliağa, TED Alanya, TED Antalya, TED Atakent, TED Bodrum, TED Bursa, TED Denizli, TED Ege, TED İstanbul, TED İzmir ve TED Kocaeli  Koleji öğretmenleri ile gerçekleştirilecektir.