TED “Eğitimin Sigortası: Öğretmenlerimiz” proje seminerindeydik...

Milli Eğitim Bakanlığı, Türk Eğitim Derneği işbirliği ve  Zurich Vakfı-Zurich Türkiye destekleriyle yürütülen TED “Eğitimin Sigortası: Öğretmenlerimiz Projesi” yeni dönem çalışmaları, 53 ilden 385 kadın köy öğretmeninin  katılımıyla Antalya’da başladı. Köylerdeki kadın sınıf öğretmenlerinin güçlendirilmesi amacıyla yürütülen projenin bu etabında  14-19 Kasım 2021 tarihleri arasında kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik bir program uygulandı. Programa, fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem ALKAŞ ULUSOY İlkokulda Matematik Eğitimi Çalıştayı ile Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı araştırma görevlimiz Yavuz KAMACI ise Etkinliklerle Etkin Çocuklar Atölyesi ile destek sağlamışlardır.