Öğrencimiz Mehmet Efe, Mühendislik Fakültesi Öğrencimiz Mert Çıkla ve Dr. Çelebi İlhan 8. International Eurasian Educational Research Congress’te!

İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencisi Mehmet Efe, Mühendislik Fakültesi öğrencimiz Mert Çıkla ve Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümünden Dr. E. Gül Çelebi İlhan,  7- 10 Temmuz 2021 tarihleri arasında 8. International Eurasian Educational Research Congress’ine katıldı. Mehmet Efe, Mert Çıkla ve Dr. E. Çelebi İlhan çevrimiçi düzenlenen kongrede TEDU Lisans Araştırma Desteği (LAD) fonlaması kapsamında çalışmalarına başladıkları  “Cebir Öğretiminde Algoritmik düşünme ve Programlama” adlı devam etmekte olan araştırmalarına yönelik bir sunum gerçekleştirdiler.