Öğrencimiz Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde

İlköğretim matematik öğretmenliği programı 3.sınıf öğrencimiz Kübra İLER, tanışma ve birlikte çalışma fırsatı bulduğu hocası sayın Dr. Öğretim Üyesi Murat Akarsu’yu Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kampüsünde ziyaret etti. Öğrencimiz 1 yıl önce Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde gerçekleştirilen "Uygulamalı STEM Eğitimi"ne katılarak tanıştığı hocasıyla çalışmalarınıhala devam ettirmektedir. Şuan aktif şekilde birlikte çalışan hocamız ve öğrencimizin bir matematik makalesi çalışmaları bulunmaktadır. Aynı zamanda Sayın Dr. Öğretim Üyesi Murat Akarsu liderliğinde kurulan "STEM Modülleri Geliştirme Araştırma Ekibi"nde yer almaya layık görülen öğrencimiz, hocamızın danışmanlığında çalışmalarını devam ettirmektedir. Hocamıza öğrencimize olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.