Ana içeriğe atla

"Kariyere Adım Adım Buluşmaları" - "Okul Destek Derneğinde Gönüllü Olmak" Başlıklı İkinci Buluşmamız Düzenlendi.

Tarih:  Date

İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencileri olarak mezun olmadan önce alternatif çalışma alanlarımızı tanımayı ve deneyimli kişilerle buluşarak sorularımıza yanıt aramayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda kariyer yolculuğumuzu kolaylaştırmak adına, "Kariyere Adım Adım Buluşmaları" düzenlemekteyiz. 

Bu buluşmalarımızın ikincisi olan "Okul Destek Derneğinde Gönüllü Olmak" başlıklı buluşmamızı 28 Haziran Pazartesi günü saat 14.00'da, Okul Destek Derneğinde görev yapan öğretmenlerimiz Sevinç Durmuş ve Ebru Ataca ile gerçekleştirdik. Bu buluşmamızda değerli öğretmenlerimiz, gelen sorular doğrultusunda, Okul Destek Derneği, bu dernekte gönüllü olmak, derslerin işlenişi, eğitmenler için başvuru şartları ve eğitmenlerin sahip olması gerekenler hakkında bilgilerini paylaştılar.

Eğer ilginizi çektiyse, Okul Destek Derneğinde eğitmen olmak için başvurunuzu www.okuldestek.org’ tan yapabilirsiniz. Kariyere Adım Adım Buluşmalarındaki deneyim paylaşımlarının bizlere yeni bakış açıları kazandıracağını düşünüyoruz. Aynı zamanda, hepinizi ileride düzenlenecek olan diğer Kariyere Adım Adım Buluşmalarına bekliyoruz.

Sağlıklı günler dileriz. 

İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencileri