Ana içeriğe atla

"Kariyere Adım Adım Buluşmaları" - "Bir Matematik Eğitimcisinin Kariyer Yolculuğu" Başlıklı İlk Buluşmamız Düzenlendi.

Tarih:  Date

TED Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı öğrencileri olarak mezun olmadan önce alternatif çalışma alanlarımızı tanımayı ve deneyimli kişilerle buluşarak sorularımıza yanıt aramayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda kariyer yolculuğumuzu kolaylaştırmak adına, "Kariyere Adım Adım Buluşmaları" düzenlemekteyiz. 

Bu buluşmalarımızın ilki olan "Bir Matematik Eğitimcisinin Kariyer Yolculuğu" başlıklı buluşmamızı 2 Haziran Çarşamba günü saat 19.00 - 20.15 arasında Indiana University, Bloomington'da görev yapan Selim Yavuz ile gerçekleştirdik. Sadece TED Üniversitesi değil, başka üniversitelerden gelenlerin de bulunduğu 52 kişinin katılımıyla gerçekleşen buluşmamızın gidişatı yine katılımcılarımızdan gelen sorular üzerinden şekillenmiştir.  Sayın Selim Yavuz, bizlerle yüksek lisans, öğretmenlik, müdür yardımcılığı, Amerika'da burs bulma, mülakat, öğretmenlik tecrübesi, soru bankası yazarlığı gibi birçok konuda bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmıştır. 

Kariyere Adım Adım Buluşmalarındaki deneyim paylaşımlarının bizlere yeni bakış açıları kazandıracağını düşünüyoruz ve hepinizi ileride düzenlenecek olan diğer Kariyere Adım Adım Buluşmalarına bekliyoruz.

Sağlıklı günler dileriz

TEDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencileri