"Kariyere Adım Adım Buluşmaları" - "BILSEM'de Öğretmenlik ve Proje Tasarlama Süreci" Başlıklı Üçüncü Buluşmamız Düzenlendi.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencileri olarak mezun olmadan önce alternatif çalışma alanlarımızı tanımayı ve deneyimli kişilerle buluşarak sorularımıza yanıt aramayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda kariyer yolculuğumuzu kolaylaştırmak adına, "Kariyere Adım Adım Buluşmaları" düzenlemekteyiz.

Bu buluşmalarımızın üçüncüsü olan "BILSEM'de Öğretmenlik ve Proje Tasarlama Süreci" başlıklı buluşmamızı 28 Haziran Pazartesi günü saat 19.00'da, Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi'nde görev yapan teknoloji tasarım öğretmenleri Hidayet Kılcan, Savaş Özbey ve matematik öğretmeni Ali Rıza Hurma ile gerçekleştirdik. 25 kişinin katıldığı bu buluşmamızda değerli öğretmenlerimiz, bizlerle BILSEM’e öğrenci alımı, BILSEM’de öğretmen olmak, derslerin işlenişi, TEKNOFEST yarışmaları ve TÜBİTAK projeleri gibi birçok konu hakkında bilgilerini paylaştılar.

Kariyere Adım Adım Buluşmaları’ndaki deneyim paylaşımlarının bizlere yeni bakış açıları kazandıracağını düşünüyoruz.

Aynı zamanda, hepinizi ileride düzenlenecek olan diğer Kariyere Adım Adım Buluşmalarına bekliyoruz.

Sağlıklı günler dileriz.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Öğrencileri