Kariyere Adım Adım Buluşmaları-4

Sevgili MFBE Öğrencileri,

TED Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencileri olarak mezun olmadan önce alternatif çalışma alanlarımızı tanımayı ve deneyimli kişilerle buluşarak sorularımıza yanıt aramayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda kariyer yolculuğumuzu kolaylaştırmak adına, "Kariyere Adım Adım Buluşmaları" düzenlemekteyiz.

"Matematik & Matematik Eğitimi Kariyer Basamaklarından Deneyim ve Dersler" başlıklı dördüncü buluşmamızı 24 Aralık Cuma günü saat 10.00'da Gazi Üniversitesinde görev yapan hocamız Prof. Dr. Ahmet Arıkan ile gerçekleştireceğiz. Bu buluşmamızda değerli hocamız, bizlerle kariyer yolculuğu üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaşacaktır.

Bu deneyim paylaşımının bizlere yeni bakış açıları kazandıracağını düşünüyoruz ve hepinizi Kariyere Adım Adım Buluşmaları'na bekliyoruz.

Tarih: 24 Aralık Cuma
Saat: 10.00-11.00